Снимки за Рекламни Проекти

Създаваме вдъхновяващо съдържание от различен тип, като снимки на жилищни и офис сгради, материали за социалните мрежи, рекламни кампании, брошури и др.

Студийни класически и артистични  портрети

Портретната фотография предлага разнообразие от стилове, които могат да изразят различни настроения, личности и емоции. Можете да резервирате онлайн час за фотосесия в студио или на открито.

Въздушни Снимки

Предлагаме услуги свързани с въздушната фотография и видеозаснеманеto, изработването на 2d и 3D проекти, снимки за визуализации за архитекти, 3d Creators и др.

Готови ли сте да превърнете събитието си в незабравимо преживяване?

Свържете се с нас днес, за да обсъдим вашите идеи и да започнем планирането заедно!

Продуктова фотография и видео проекти

Изработваме продуктови снимки и видео за WEB решения, брошури, каталози и др.

Защо избират нас?

Професионализъм и опит

От първоначалната консултация до изпълнението на всяко събитие, ние работим с внимание към детайлите и ангажираност към успеха на вашето събитие.

цялостно обслужване

От планирането до изпълнението, ние осигуряваме всичко необходимо за вашето събитие: организация, заснемане, озвучаване и техническа поддръжка.

индивидуален подход

Вярваме, че всяко събитие е уникално. Затова се стремим да разберем вашите нужди и желания, предлагайки персонализирани решения.

креативни решения

Без значение дали става въпрос за заснемане, декорация или озвучаване, нашият екип се стреми да предложи свежи идеи, които да направят вашето събитие незабравимо.

Проекти

Разгледайте някои от последните ни проекти и галерии

There is no excerpt because this is a protected post.
There is no excerpt because this is a protected post.
There is no excerpt because this is a protected post.