гр. Банско

ул. Еделвайс 9

Контакти

(+359) 889 94 94 49

Електронна поща

office@banskovilla.com

Банско Villa ЗЛАТЕВА КЪЩА, гр. Банско

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ЕДНО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО, АВТЕНТИЧНО ИЗЖИВЯВАНЕ, ПРЕНАСЯЙКИ ВИ 300 ГОДИНИ НАЗАД В ТРАДИЦИИТЕ И КУЛТУРАТА НА БАНСКО.

Къща за гости Златева къща – очарователна, историческа къща, очакваща Ви с уют и топлина, съхранени в нейните старинни дебри.

Златева къща е разположена на 20 метра от главната улица Пирин в ляво и на 30 метра от река Глазне в дясно, само на 7-8 минути пеша до първа станция на кабинковия лифт.Ние работим целогодишно и приемаме както отделни посетители, така и групи.

Подходяща за семейства с деца, фирмени и семейни събития. На Ваше разположение са 7 двойни стаи, 2 тройни, 2 фамилни студиа и 3 единични комфортно обзаведени с естествено дърво стаи.

Разполагаме с 30 легла в достроената в старинен вид хотелска част, както и с автентична механа, в основната старинна част. Механата е обособена в три зали, с камини, уникални орнаменти и битови предмети от епохата на изграждането на къщата. Има 35 места.Има и просторен открит чардак, обзаведен традиционно, подходящ за отдих и релакс.

Също така и двор с кът с барбекю.За удобството на нашите клиенти предлагаме: 

  • Домашно приготвена храна
  • Безплатен WiFi
  • Механа и двор с барбекю
  • Открит чардак подходящ за отдих и релакс
  • Приемане домашни любимци до 8 кг


гр. Банско

ул. Еделвайс 9

Контакти

(+359) 889 94 94 49

Електронна поща

office@banskovilla.com